TARNE 1,99€ - TASUTA TARNE TELLIMUSTELE al. 35€

Grete kogemus pestavate hügieenisidemetega

Biokink e-poe asutaja Grete kasutab samasid hügieenisidemeid järjest juba pea kolm aastat:

*(November 2019): "Tegemist on väga pehmete ning mugavate hügieenisidemetega. Soovitan ka teistel ikka jälgida vahetamise sagedust. Õhtul külma kraanivee all läbi loputada ning kaks-kolm korda nädalas pesumasinas läbi pesta on täiesti okei. Mõte poe plast-sidemetest naha vastu hõõrumas ei tundu enam üldse ahvatlev. Naljaga kommenteerisin pestavaid sidemeid oma sõbrannale: "Nagu istuks pilve peal..." Sõbranna arvas, et ma peaksin ka selle kirjelduse siia kirja panema :) Kindlasti jätkan nende kasutamist. Lisaks on nad väga ilusad ning värvilised. Ühtlasi meeldib mulle idee, et minu DNA ei jõua enam prügimäele ning ei jää sinna veel aastasadadeks peale minu lahkumist siit maamunalt. Just nii, ühekordsed hügieenisidemed ja pesukaitsmed lagunevad 500-800 aastat. Teine meeldiv idee - kui palju ma igakuiselt raha kokku hoian, sest korduvkasutatavate pesukaitsmete ja sidemete eluiga on 3-5 aastat (kui hooldada õigesti), see arvutusprotsess on midagi sellist: kuus kulutab naine ca 10 eurot ühekordsetele tampoonidele, hügieenisidemetele ja pesukaitsmetele. Viie aasta jooksul teeb see kokku ca 600 eurot. Olen suur reisisõber - selle raha eest saaksin endale lennupiletid Kariibidele osta :) Paneb mõtlema, eks? 

*Update (oktoober 2020): olen samasid pestavaid sidemeid kasutanud juba pea aasta aega. Kõik toimib siiani imeliselt. Sain ühelt kliendilt inspireeriva idee, aga seda palun teil teha omal vastutusel - nimelt olen hakanud sidemeid peale viimast kasutuskorda keeva veega üle valama. Enne seda olen sidemed külma veega loputanud, masinas läbi pestnud ning viimane samm on kuuma veega nö desinfitseerimine - panen sidemed ükshaaval pesukaussi ning valan neile keevat vett peale. Kõik on puhas ning meeldiv :)

*Update (jaanuar 2021): Minu käest on küsitud, et mitu sidet peaks ostma, et jaguks. Minul on selliselt: päevad kestavad 4-5 päeva. Esimesed kaks päeva on vererohked, siis kasutan ainult L-suuruses sidemeid (4tk), ülejäänud päevad rahulikud ning kasutan pigem S-suuruses sidemeid (6tk). Tagavaraks üks M-suuruses side. Mina pesen sidemed peale kasutamist samal päeval ära. Kui olen kontoris, pakin aga sideme kokku, trukiga kinni ning pistan kotti, pesen õhtul kodus. Ka tuleb ette, et pesen kahe päeva sidemed teise päeva õhtul korraga. Sina mõtle, kui tihti saad ja viitsid pesta. Kui ei viitsi väga tihti või ei ole võimalust, siis võiks igaksjuhuks olla tagavaruks suurem kogus. Mainin veel ära, et L-suuruses sidemed on ideaalsed öösel kasutamiseks!

Jäta kommentaar