TARNE 1,99€ - TASUTA TARNE TELLIMUSTELE al. 35€

Janeblogi.ee proovis meie pestavaid hügieenisidemeid!

Esimest korda elus ma nii väga ootasin, et saaks oma päevadest kirjutada. Või tähendab hügieenisidemetest. Täpsemalt öeldes pestavad ja korduvkasutatavad hügieenisidemed. Nimelt saatis www.biokink.ee mulle 8 L suuruses korduvkasutatavat hügieenisidet (enne ma muidugi kirjeldasin talle, et mul on väga vererohked päevad ja kestavad nii 5-6 päeva, ta arvas, et 8tk ja L suurus oleks ideaalne).



Mul oli ausalt nii nii hea kogemus ja lisaks sellele, et nad on nii ilusate mustritega, siis võrreldes ühekordsete sidemetega tundsin ma palju palju vähem ebameeldivat lõhna, need on palju mugavamad - ei tunne, et miski pidevalt kanni vahel hõõruks ja on väga pehme sisuga, 98% lekkekindel - ühel ööl natuke lekkis, aga ühekordsetega on leke olnud tunduvalt suurem, isegi, kui ma olen ostnud väga suuri hügieenisidemeid.


Kõik need 6 päeva sain hakkama just nende korduvkasutatavate hügieenisidemetega ning minu kogemus on igati positiivne. Mul on kodus ka menstruatsiooni püksikud, aga nendega olid ööd pisut verised ning pidin ka ühekordset sidet kandma. Nüüd saan neid omavahel miksida ja rahakotti jääb ka hea raha alles. 😉



Korduvkasutatavad hügieenisidemed on kindlasti tervislikum ja keskkonnasõbralikum alternatiiv ja mul on väga hea meel, et saan ka selles osas oma panuse anda siia maailma.

Jäta kommentaar